Hyper-célzott eDMet küldünk célcsoportjának

Az eDM küldés az egyik leghatékonyabb online marketing eszköz. Segítségével pontosan azoknak küldhet emailben ajánlatot, akiknek az Ön terméke illetve szolgáltatása értéket jelenthet.

Az eDM küldés előnyei

Az email marketing és eDM küldés egyik nagy előnye, hogy célközönségét olyan platformon és élethelyzetben érheti el, amikor ők leginkább fogékonyak az Ön ajánlatára.

A különféle kommunikációs platformok és eszközök jönnek-mennek, de az email stabilan velünk van! Az egyik legnépszerűbb kommunikációs platformot a hirdetők ma már szofisztikált módon használják arra, hogy új vevőket szerezzenek illetve meglévő ügyfeleiket rendszeres vásárlásra sarkallják. A mögöttes adatbázis többféle profil tényező alapján szegmentálható. Ilyen módon – menedzselt és szegmentált adatokra alapozva – az email marketing jól mérhető és kiemelkedő megtérülési aránnyal bíró hirdetési lehetőséget kínál.

eDM küldés - Data Innovation

Haladó szintű email marketing

Használja ki adatbázisunk és technológiánk előnyeit: retargetálással hozzuk ki a legtöbbet kampányából. Külön üzenetet tudunk eljuttatni az emailt megnyitóknak, a megnyitó kattintóknak és a nem megnyitóknak, hogy maximáljuk a hatékonyságot.

Tudta?
Az üzleti szakértők 80%-a úgy gondolja, hogy az email marketing növeli az ügyfélmegtartást. (Emarsys, 2018)

MIT KÍNÁLUNK?

Magas tisztaságú adatbázisunknak és a pontos célzásnak köszönhetően kiemelkedő megnyitási arányt kínálunk. Alapértelmezetten 2 körös kiküldéssel dolgozunk (a második körben az elsőt nem megnyitókat célozzuk új tárggyal), de több kiküldési kör is igényelhető.

A hatékonyság érdekében akár a kreatívokat is elkészítjük Ön helyett – csupán az email tartalmát és az ajánlatot kell megfogalmaznia -, vagy tanácsot adunk az elkészítéshez. A kiküldés eredményeiről online felületünkön tájékozódhat.

20%

ÁTLAGOS MEGNYITÁSI ARÁNY

2

KIKÜLDÉSI KÖR

5%

AZ ÖNRE HÁRULÓ FELADATRÉSZ

100%

TRANSZPARENCIA

Adatbázis építés

Felépítjük, rendezzük, és profilozva adjuk át saját, GDPR-biztos adatbázisát

Tovább

Adatbázis menedzsment

Bízza ránk meglévő vagy új adatbázisának kezelését is bizalommal!

Tovább

Viber, SMS, call center

Pontosan targetált üzenetet küldünk célközönségének

Tovább

Kérjen ajánlatot!

Örömmel válaszolunk szolgáltatásainkat érintő kérdéseire is

Tovább