Vásárolj értékes látogatókat

Célzott forgalomterelés

Összegyűjtjük, leválogatjuk és figyelemfelhívó eDM kampánnyal a Te oldaladra tereljük a legértékesebb érdeklődőket és vásárlókat.

Hogy működik a célzott forgalomterelés?

Autókereskedésed van? Étrendkiegészítőkkel foglalkozol? Hoteled van? Felkutatjuk és nagy számban beépítjük a lehetséges vevők elérhetőségeit adatbázisunkba.

A céljaidnak leginkább megfelelő, legnagyobb valószínűséggel vásárló érdeklődőket tartalmazó emailcímekre eDM-et küldünk az adatbázisunkból – ez lehet általad adott hírlevél, de akár mi is elkészíthetjük.

Az eDM-ben elhelyezett linkekre kattintva az érdeklődőket nagy létszámban áttereljük a honlapodra, webshopodra, landing page-edre, hogy vásároljanak, feliratkozzanak, letöltsenek, stb.

Ők már minket választottak adatbázis marketingre

Ezért éri meg célzott forgalmat terelni

Hatékony

Nagyon részletesen profilozott adatbázisból válogatunk, így a hozzád átterelt látogatók nagy eséllyel érdeklődnek a termékeid iránt.

Valódi

Számos minőségi forgalmi forrásból gyűjtjük, majd részletesen profilozzuk a leadeket, így mindig kiszűrjük a kampányhoz értékes adatokat.

Egyszerű

Elvégezzük helyetted a célcsoport előszűrését és ha szeretnéd, még az eDM-et is legyártjuk a szövegtől a képeken át a teljes grafikáig.

Vásárolj tőlünk forgalmat!

Mi minden esetben célzott, a termékeid iránt érdeklődő látogatói forgalmat szállítunk hozzád.

30+

tematikus partner

Szegmentált forgalomterelési technikákkal dolgozunk, hogy valódi, érdeklődő célcsoportnak tudjuk kiküldeni az emailed.

300+

profiltényezőre szűrünk

Ezért az eDM-mel képesek vagyunk szinte bármilyen profil (perszóna) hatékony, konverzióorientált megszólítására.

100%

retargetálható

Persze böngészőhasználattól függően, ezért mindenképpen javasoljuk a saját adatbázis felépítését is!

„A Data Innovation csapata nem csak a célcsoport megszólításában, de a kampány eredmények utókövetésében is segítséget nyújt. Bármilyen felmerülő kérdés esetében számíthatunk rájuk, megbízhatóak, profik és rugalmasak!”

Kovács Andrea

Marketing associate, LIVING Homes

Saját adatbázisod van és azt bővítenéd vevőkkel? Erre is van megoldásunk!

Csak egy gyors egyeztetés arról, hogy kiket szeretnél elérni és már töltjük is át hozzád akár hetente többször is a friss érdeklődők adataiat!

Beszéljünk a forgalomterelésről személyesen!

Igyunk egy kávét, ha más nem, legalább beszélgetünk egy jót a piacról!

“A főnököm egy rendezvényen hallott a 3rd party cookie problémáról, én meg nemigen tudtam mit mondani neki arról, hogy mi lesz a jó megoldás. Ricsi viszont eléggé képbe helyezett és már egy sikeres kampányon is túl vagyunk.”

Kis Annamária

Marketingmenedzser

    Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom, és az abban szereplő adatkezeléshez kifejezetten hozzájárulok.