Viber és SMS marketing

Miután felépítettük saját, vásárlást ösztönző adatbázisát, hatékony marketing eszközökkel pontosan azokat az érdeklődőket érheti el, akikből vásárlók lehetnek

A Viber és SMS marketing előnyei

Adatbázis építési módszereink közé tartozik, hogy különféle nyereményjátékokat, teszteket és kutatásokat indítunk változatos témákban, mint például utazás, pénzügyi és biztosítási termékek vagy akár háziállatok tartása. A kutatásokra és nyereményjátékokra jól célzott hirdetésekből, listing oldalakból és más, releváns együttműködésekből érkeznek a látogatók.

Az aktivitásokban résztvevő egyének érdeklődési körüknek megfelelő tartalommal találkoznak, hiszen éppen utazást terveznek, pénzügyi szolgáltatót szeretnének váltani, vagy akár egy jobb minőségű eledelt keresnek kedvencüknek. Ennek köszönhetően a nyereményjátékot vagy kutatást követő Viber üzenetet, SMS-t vagy telefonos megkeresést hasznos segítségnek fogják tartani, és az Ön ajánlata máris értékes információ lesz számukra. Ez segíti a bizalom kialakítását és megerősítését új illetve leendő vásárlóival. Ez a fajta kontextuális marketing tevékenység azt eredményezi, hogy ajánlatával pont ott és akkor találja meg célközönségét, ahol és amikor nekik szükségük van erre.

Viber, SMS marketing, call center - Data Innovation

Adatbázis építés

Felépítjük, rendezzük, és profilozva adjuk át saját, GDPR-biztos adatbázisát

Adatbázis menedzsment

Bízza ránk meglévő vagy új adatbázisának kezelését is bizalommal!

eDM küldés

Magas megnyitási arányt kínálunk, és a kreatívok elkészítésében is segítséget nyújtunk

Kérjen ajánlatot!

Örömmel válaszolunk szolgáltatásainkat érintő kérdéseire is