Partner: Credithome | Kampány: Banki hiteltermékek értékesítése call centerrel | Együttműködés: Adatbázis építés

Innen indultunk

A Credithome pénzügyi termékeket értékesít lakossági ügyfelek számára. A hitelek, kölcsönök széleskörűek, főleg otthonteremtés, gépjárművásárlás, ingatlan felújítás, nyaralás, egészségügyi kiadások finanszírozására használhatók fel, de személyi kölcsön, ingó és ingatlan vagyontárgyak biztosítása és nyugdíjmegtakarítás is a profilba tartozik. A cég call center szolgáltatással számos célcsoportra végez értékesítést, ehhez van szükség az adatbázisuk folyamatos töltésére, bővítésére, ezért hosszú távon, már egy éve dolgozunk velük együtt.

Kampánycél

Különböző hiteltermékek értékesítéséhez hot leadek szerzése egész évben folyamatosan, nagy volumenben.

Megoldás

Meglévő kutatásaink tematikája lehetővé teszi, hogy olyan érdeklődőket gyűjtsünk le és adjunk át, akik valamilyen meghatározott cél (lakásfelújtás, utazás, autóvásárlás, okos TV vásárlás, stb.) miatt hitelt szeretnének felvenni. Például az ingatlankutatásunk kitöltői közül pontosan tudjuk, hogy kik terveznek a közeljövőben lakást felújítani vagy házat venni hitel segítségével, míg a családtesztünkból pedig könnyen leszűrhetjük azokat, akik egy várható, nagyobb kiadás miatt személyi hitelben gondolkodnak.

A kutatásainkra is már eleve a célcsoportnak megfelelő látogatókat terelünk, azaz elsősorban olyanokat, akiknek egy jelentős része nagyobb költéssel járó tevékenységet, pl. a már említett lakásfelújítást, lakásvásárlást, autóvásárlást, stb. tervezett. Az adatbázisunk így mindig releváns, értékes leadeket tartalmaz – közülük a Credithome számára csak azoknak az elérhetőségeit adtuk át, akik valamelyik célt hitelből szerettek volna megvalósítani.

Eredmény

A Credithome által igényelt havi lead mennyiséget a különböző hiteltermékekre (pl. személyi hitel, hitelkártya érdeklődők) rendszeresen szállítjuk, akár speciális, például adósságrendezés temakörben is.

Blazsó Gábor, Credithome ügyvezető

„Call centerünk van, a leadek napi szintű hívása nagyon fontos, és persze az is, hogy ne hideghívásokkal menjen el az idő. Azért választottuk a Datainnovationt, mert folyamatosan tudják, nagy mennyiségben szállítani a hot leadeket.”

Blazsó Gábor

Ügyvezető, Credithome